+36 30 396 0514 | info@belsomezo.hu

Ismerj meg!

Belső Mező | Kovalik Orsolya
Ismerj meg!

Bemutatkozom

Szeretettel üdvözöllek a Belső Mező oldalán, Ferencz-Kovalik Orsolya vagyok. Gyerekkorom óta tapasztalom, hogy érzékenyen és könnyen tudok ráhangolódni a körülöttem lévő emberekre. Barátságaimban és kapcsolódásaimban egyfajta segítő minőséget éltem meg, és ez a visszajelzés vett körül mindig.

Gyermekeim születése után kezdtem el komolyabban foglalkozni a jóga világával és keleti filozófiával. Kezdett formát ölteni az, ami vagyok és ennek a felismerése vezetett el ahhoz a döntéshez, hogy jógaoktató legyek. Egy indiai jóginitől volt szerencsém tanulni, aki rendkívül átfogó és mély tanítást adott át nekünk. Később elvégeztem az ajurvédikus jógaterapeuta képzést is, így megértettem a jóga lényünkre gyakorolt teljességét. Egyre több tanítvány keresett meg azzal, hogy elakadt az életvezetésében és szeretne beszélgetni velem, tanácsot kérni tőlem. Ezért beiratkoztam egy természetgyógyász képzésre és kineziológus lettem majd elvégeztem a fülakupunktúrás addiktológus szakot is.
Tapasztalásom szerint a változás akkor tud hatékonyan és sikeresen végbemenni, ha motivációja lényünk minden rétegében azonosságra talál. Ez azonban néha túl nagy falatnak tűnik és szükségünk van egy kísérőre, aki külső szemlélőként, tapasztalt meglátásaival rajta tart minket a változás útján, átsegít a rázós szakaszokon és a megérkezésnél emlékeztet saját belső erőnkre, amivel eljutottunk a célunkig. Ebben tudok én segíteni a kineziológia, a jóga és a belső energiák kiegyensúlyozásával a fülakupunktúra segítségével.
Ferencz-Kovalik Orsolya
Belső Mező | Jógaterápia
Rólam

Interjúk, megjelenések

Dolgunk van egymással! Középpontunk - Kovalik Orsi

kozeppont.com
Írj nekem!

Lépj velem kapcsolatba!

1.

1. lépés

Gondold át, hogy mi az, amin már régen szeretnél változtatni az életedben. Hozd meg a döntést a változásra!

2.

2. lépés

Írj e-mailt vagy küldd el elérhetőségeidet, hogy egyeztessük az első találkozás időpontját!

3.

3. lépés

Elindulunk!
Kísérlek Belső Meződben
önmagad felé!

+1

Újdonság!

Lehetőség van az online térben való gyászfelfolgozásra, veszteségek feldolgozására, illetve online jógaórákra is a Zoom alkalmazàs biztonságos, nyugodt keretén belül.
Az online kezeléseket, órákat mindenesetben egy előzetes konzultáció előzi meg, ahol átbeszéljük az alkalmazàs használatát is.
BEJELENTKEZEM

Bejelentkezés

Ha készen állsz a változásra, jelentkezz be hozzám!
Egyeztessük az első találkozás időpontját!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.