+36 30 396 0514 | info@belsomezo.hu

Jógázz velem!

Belső Mező | Jóga
Namaste

Jóga

A jógát ma a köztudat a hajlékonysággal, lazítással azonosítja, a jógázás valójában egy önismereti utat teremt meg bennünk. Megtanítja a test-lélek-szellem kapcsolódásának ismeretét és ezen keresztül megtanítja felismerni működéseinket. A test ami körülvesz minket egyfajta szűrő és kommunikációs közeg amelyen keresztül felvesszük a külvilágból jövő információkat és melyen keresztül kifejezzük a bennünk megfogalmazódott reakciókat, válaszokat. Érzelmeink is ezen a közegen keresztül nyilvánulnak meg, vagy éppen ebben a közegben, akadnak el, később fizikai tüneteket okozva.

Ahhoz tehát, hogy az  áramlás szabad legyen a test-lélek kapcsolatában, önmagunkban és a kapcsolódásainkban is, tisztítanunk kell az energiai csatornáinkat és gyakorolnunk kell az elengedést testi szinten is. Minden ami ér minket egyfajta rezgéssel bír, ezek a rezgések a testünkben vagy feltöltő vagy nehéz, terhelő energiákat hoznak létre, mindkettő célja a tudat ébren tartása, a belátással és megértéssel majd az elengedéssel. Energia szintünk és közérzetünk lesz a legnagyobb tükör, a bennünk lévő áramlás minőségére. A jóga az ászanák gyakorlásával és a tudatos légzés segítségével harmonizálja ezeket a folyamatokat bennünk testi, lelki, tudati szinten.
Namaste

Jóga - magánóra

A magán jógaórát azoknak ajánlom, akik szeretnének a saját időbeosztásukhoz igazítottan jógázni járni és szeretnének egy személyre szabott, gyakorlásban részt venni. A jógát kortól, nemtől és testalkattól függetlenül bárki elkezdheti megtanulni. Ha már régóta jógázol akkor pedig biztos tapasztaltad már, hogy ahogy haladsz előre a gyakorlásban mindig újabb és újabb tudatrészekkel tapasztalod az ászanát, újabb felismerésekre tehetsz szert. Egy külső vezetés, tükör nagyon sokat segít abban, hogy precízen és mélyen tudj haladni gyakorlásodban önmagad felé. Várlak szeretettel!
A magánóra 90 perces.
Belső Mező | Jóga magánóra
Belső Mező | Jógaterápia
Belső Mező | Jógaterápia
Ajurvéda

Jógaterápia

A jógaterápia egy komplex terápia, ilyenkor nem csak a fizikumon keresztül közelítjük meg az adott betegséget, fájdalmat, lelki elakadást, hanem az ájurvéda (indiai tradicionális orvoslás) elveit követve haladunk beszélgetéssel, dósa teszttel (egyéni alkat meghatározás), táplálkozási tanácsadással és életmód vezetési tanácsokkal, jógázással. Felállítunk egy térképet az adott elakadásról és az azt szolgáló környezetről, automatikusan ismétlődő reakció körökről melyek a múltban gyökereznek. Megrajzolunk egy új térképet, amin haladva átírjuk működéseinket, hozzáállásunkat az adott elakadást okozó helyzethez. Tudatosítva az ok-okozati tényezőket, megértve miértjüket életünkben, haladunk az elengedés ösvényén tovább, egy tisztább nyugodt tudatosság felé.
Ha már eldöntötted, hogy elindulsz önmagad felé és bejelentkeztél hozzám jógaterápiás konzultációra akkor nyomtasd ki ezt a két oldalas ájurvédikus alkat meghatározó tesztet és hozd magaddal a konzultációra.
A jógaterápián fontos, hogy teljes képet kapjak rólad, mind fizikai, mind mentális téren. Így fogom tudni meghatározni a terápia lépéseit az étkezésre, a mozgásra és mentális gyakorlatokra vonatkozóan. Minden sort alaposan gondolj végig és amelyiket a legközelebb állónak érzed magadhoz ahhoz tegyél egy pipát. A sorok alján írd be a pipák számát, így lehet ,hogy minden sorban ki fog jönni egy összeg és ezzel kész is vagy.
A terápiás órák 90 percesek.
Namaste

Csoportos jóga

A csoportos jóga órák jó lehetőségek a jógával való ismerkedésre. Egy jó csapatba való tartozás pedig mindig motiválóan hat az ember gyakorlási kedvére!
Az itt kialakult csapat később együtt szokott jönni a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő jógatáborokba is.
Hétfőnként este 19:00-20:30-ig tudsz csatlakozni hozzám csoportos órára. Az órákat gyönyörű környezetben a Középpont Jógastúdióban tartom. Nyáron meleg estéken a teraszon jógázunk, hallgatva a tücskök ciripelését.
A nagy létszám miatt az órák bejelentkezést igényelnek, amit itt e-mail formájában tudsz megtenni!
Várlak szeretettel!
Belső Mező | Helyszín
Írj nekem!

Lépj velem kapcsolatba!

1.

1. lépés

Gondold át, hogy mi az, amin már régen szeretnél változtatni az életedben. Hozd meg a döntést a változásra!

2.

2. lépés

Írj e-mailt vagy küldd el elérhetőségeidet, hogy egyeztessük az első találkozás időpontját!

3.

3. lépés

Elindulunk!
Kísérlek Belső Meződben
önmagad felé!

+1

Újdonság!

Lehetőség van az online térben való gyászfelfolgozásra, veszteségek feldolgozására, illetve online jógaórákra is a Zoom alkalmazàs biztonságos, nyugodt keretén belül.
Az online kezeléseket, órákat mindenesetben egy előzetes konzultáció előzi meg, ahol átbeszéljük az alkalmazàs használatát is.
BEJELENTKEZEM

Bejelentkezés

Ha készen állsz a változásra, jelentkezz be hozzám!
Egyeztessük az első találkozás időpontját!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.