+36 30 396 0514 | info@belsomezo.hu

Hol találkozhattál már velem?

Láttad már?

Sajtómegjelenés

Dolgunk van egymással! Középpontunk - Kovalik Orsi

kozeppont.com
Berki Krisztián sokféle sportban kipróbálta magát, így a jóga sem idegen számára. A FEM3 Café adásában Kovalik Orsolya jógaoktató elárulta, hogy nemcsak a lelkibéke megtalálásában, hanem a fogyókúrában is segíthet a jóga. Az egyik izgalmas gyakorlat közben Krisztián egy igen megdöbbentő ígéretet tett…

Rengeteg jótékony hatása mellett a gerinc átmozgatására is tökéletes a jóga. Ehhez hozott pár gyakorlatot Kovalik Orsolya jógaoktató, amit akár otthon is el lehet végezni. Reggeli napindításnak megfelelő, hiszen ezzel garantáltan energetikusabban indulhat a nap.

Gyakori kifogásnak számít az édesanyák körében az, hogy a gyerekek mellett lehetetlen edzeni. Ezt cáfolta meg Kovalik Orsolya a FEM3 Caféban. A jógaoktató olyan gyakorlatokat mutatott be, melyeket leginkább a hajnali órákban szoktak végezni, és mindössze néhány percet vesznek igénybe.

Kovalik Orsolya jógaoktató és kolléganője, Gyöngyvér érkezett a FEM3 Café stúdiójába, ahol női jóga jótékony hatásairól meséltek a műsorvezetőknek. A beszélgetés alatt bemutatott gyakorlatok kiválóan hatnak a női szervekre, de hogy milyen élethelyzetek során segíthetnek leginkább, az kiderül a videóból.
A FEM3 Café vendégei Kovalik Orsolya jógaterapeuta és Molnár Mónika jógaoktató voltak. Míg Orsolya az ászanák helyes kivitelezését mutatta be, Orsolya elmagyarázta, hogyan kell őket végrehajtani. Eközben pedig Berki is kipróbálta a napüdvözletet…

Kovalik Orsolya jógaoktató a FEM3 Caféban elmondta mi mindenre jók a gerinccsavaró gyakorlatok, illetve társával, Prim Hajnalkával be is mutattak néhány mozdulatot.

Az ünnep közeledtével a stressz ellen igen hatásosan lehet a jóga. Kovalik Orsolya, jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika, jógaoktató a mellkas- és csipőnyitó ászanák gyakorlását ajánlják ebben az időszakban.

Télen különösen fontos az ízületek védelme. Kovalik Orsolya jógaoktató és Földes-Melicher Móni olyan ászanákat mutatott a FEM3 Caféban, amelyek mondjuk a téli sportok előtt kifejezetten fontosak!

Az immunrendszer könnyen legyengül a téli hideg bekövetkeztével. Ez ellen a C-vitamin szedése mellett jógával is tehetünk. A FEM3 Caféban Kovalik Orsolya immunerősítő ászanákat mutatott be.

Az ülőmunka komoly fizikai fájdalmakhoz vezethet. Ennek leküzdésében is segít a jóga. Kovalik Orsolya jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika jógaoktató voltak a FEM3 Café vendégei.

A jóga lélekre és testre gyakorolt pozitív hatásával mindenki tisztában van, azonban nem mindenki tudja, hogy különböző gyakorlatok segítségével a szervezetünket is megtisztíthatjuk, elősegíthetjük a méregtelenítést.

A hatha jógáról már esett szó a FEM3 Caféban, most azonban annak egyik módszerét az Iyengar jógát mutatta be Kovalik Orsolya jógaoktató és Földes-Melicher Mónika.

Sokak kedvenc mozgásformája a jóga, melyről kevesen tudják, hogy fáradtság ellen is kitűnő. Kovalik Orsolya ayurvédikus jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika jógaoktató mutatott néhány gyakorlatot, mellyel elűzhetjük az álmatlanságot.
Írj nekem!

Lépj velem kapcsolatba!

1.

1. lépés

Gondold át, hogy mi az, amin már régen szeretnél változtatni az életedben. Hozd meg a döntést a változásra!

2.

2. lépés

Írj e-mailt vagy küldd el elérhetőségeidet, hogy egyeztessük az első találkozás időpontját!

3.

3. lépés

Elindulunk!
Kísérlek Belső Meződben
önmagad felé!

+1

Újdonság!

Lehetőség van az online térben való gyászfelfolgozásra, veszteségek feldolgozására, illetve online jógaórákra is a Zoom alkalmazàs biztonságos, nyugodt keretén belül.
Az online kezeléseket, órákat mindenesetben egy előzetes konzultáció előzi meg, ahol átbeszéljük az alkalmazàs használatát is.
BEJELENTKEZEM

Bejelentkezés

Ha készen állsz a változásra, jelentkezz be hozzám!
Egyeztessük az első találkozás időpontját!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.