+36 30 396 0514 | info@belsomezo.hu

Próbáld ki!

Energia

Mantra mező - gyógyító rezgések

Minden rezgésből áll, nincs folyékonyság, nincs szilárdság minden elektromos impulzus és ez az energia folyamatos változásban van, minél sűrűbb annál szilárdabbnak tűnik. A hang egy bizonyos vibrációt túllépve színné alakul át, a passzív energia pedig végül anyaggá változik. A hang és a vibráció elválaszthatatlan egymástól. Az ősi indiai mantrák rezgése különleges hatással van lényünkre. Tisztítják testünket és védelmet vonnak körénk. Energia Mezőt rendeznek át bennünk és körülöttünk. Ennek pedig gyógyító, harmonizáló hatása van. A Mantra Mező programokra lehetőség van egyénileg vagy párban is jelentkezni.

A program 40 perces.

A közös mantrázásnál a keresztezett lábú ülésben elhelyezkedve zengetjük a mantrákat általában 108-szor ismételve. A programra való jelentkezéssel emailben kapod meg az adott mantra szövegét és jelentésének rövid leírását, hogy rá tudj hangolódni mire megérkezel.
Az egyéni mantra élménynél vagy egyedül vagy a pároddal érkezel, rövid beszélgetés után én választom ki a segítő mantrát számodra, számotokra. Ezután kényelmes hanyadt fekvésben helyezkedtek el és egy ráhangoló relaxáció következik, majd zengetem a mantrát a térben.
Várlak szeretettel!
Írj nekem!

Lépj velem kapcsolatba!

1.

1. lépés

Gondold át, hogy mi az, amin már régen szeretnél változtatni az életedben. Hozd meg a döntést a változásra!

2.

2. lépés

Írj e-mailt vagy küldd el elérhetőségeidet, hogy egyeztessük az első találkozás időpontját!

3.

3. lépés

Elindulunk!
Kísérlek Belső Meződben
önmagad felé!
BEJELENTKEZEM

Bejelentkezés

Ha készen állsz a változásra, jelentkezz be hozzám!
Egyeztessük az első találkozás időpontját!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.