+36 30 396 0514 | info@belsomezo.hu

Találkozzunk!

Belső Mező blog | Mantra és Hangfürdő est | Kovalik Orsolya

Őszi jógatábor

A táborok péntek reggeltől vasárnap délutánig tartanak.

Részletes program leírás:

Az őszi jógatábor első időpontja amire jelentkezni tudsz 2024.09.13-15-ig tart majd.

Pénteken reggel 10-kor találkozunk Balatonon a tábor helyszínén a Hullám Villában.  A szobák elfoglalása után tábor nyitó beszélgetés és könnyű gyakorlás következik. Délben szoktunk ebédelni. Ebéd után szabadprogram van a mikor van lehetőségetek masszázsra menni, illetve sétálni egyet a Balaton parton vagy akár csak pihenni egyet a szobában. Délután mindig van egy elméleti óra, ami jógapszichológiát, filozófiát jelent, ilyenkor a témával kapcsolatos egyéni tapasztalások megbeszélésre kerülnek. Ez után gyakorlati óra következik 90 percben. általában este 7-kor vacsorázunk és utána még egy vezetett relaxációt tartok. A nap végén van lehetőség szaunázásra, illetve közös a tábor témáját követő film nézésre.

Szombaton reggel napüdvözlet gyakorlásával kezdjük a napot. Ezt követően reggelizünk. Az ételek vegetáriánus ételek, a nem ártás elvét követve. Van lehetőség mindenféle étrend követésére mert a hely fel van készülve mindenre (glutén mentes, laktóz mentes, vegán, stb) Ehhez viszont szólnotok kell nekem előre.  Reggeli után egy kis pihenő után gyakorlás következik.  Ebéd után a szabadidős programban van lehetőség a mantákkal és a hangterápiás eszközökkel ismerkedni mert innentől hangtálas kísérettel zajlanak majd az órák. Ismét elméleti óra következik, ami követi az előző nap témájának irányultságát. Az esti gyakorlás hangfürdős gyakorlás lesz majd vacsorázni megyünk. A hangfürdős relaxáció után szaunázás, pihenés következik.
Vasárnap napüdvözlet után reggelizés és összepakolás következik. Majd gyakorlás és táborzáró beszélgetés. Ez után közös kirándulásra megyünk a Zalaszántón levő Buddhista Sztupához. Itt, ha szerencsénk van akkor bepillanthatunk egy szertartásba, illetve megforgathatjuk az imamalmokat. Körülbelül 1-2 órát szoktunk itt eltölteni. Innen közösen indulunk haza.
A táborba való lejutást önállóan kell megoldani. Telekocsizni szoktunk, ehhez a tábor előtt kör e-mailt küldök ki a jelentkezőknek. A tábori elhelyezés 2 ágyas saját fürdőszobás szobákban történik. A szauna és a medence (fűtött vizű) használat korlátlanul rendelkezésre áll.

A tábor díja 70.000 Ft. Az ár magában foglalja: pénteken az ebédet és vacsorát, szombaton reggelit és az ebédet, vacsorát, vasárnap a reggelit. A szállás két éjszakára, napi háromszori jóga gyakorlást és az elméleti órát. A masszázsért külön kell fizetni.

Van lehetőség részletben is befizetni az összeget. A tábori helyedet az első részlettel – 35.000 Ft – tudod biztosítani. A második részletet a tábor előtt 1 hónappal kell befizetni. Amennyiben a tábor időpontja előtt 1 hónappal kerül lemondásra a helyed, akkor a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül.

A tábor díjját személyesen és utalva is befizetheted. Amennyiben az utalást választod akkor küld el az email címed és a pontos lakcímed is , így tudok számlát kiállítani a befizetett összegről. Emailt a info@belsomezo.hu-ra tudsz küldeni. Személyesen befizetni Budapesten a XI. kerületben van lehetőség a Középpont jóga stúdióban, nálam egyeztetett időpontban.

Ide tudtok utalni:

Kovalik Orsolya
11773119-00751854-00000000
A közleménybe írd bele a tábor dátumát és a neved.
Remélem hamarosan találkozunk!
Namaste!
Ferencz-Kovalik Orsolya
Ne maradj le!
Iratkozz fel hírlevelemre!
Bejegyzések

Még ezek is érdekelhetnek

Az elveszett nőisesség nyomában

Mikor megszületünk életutunkhoz éppen megfelelő mennyiségű női és férfi energiát kapunk. Ennek az egyensúlynak a megtartása adja egészségünket, boldogságunkat.

ELOLVASOM
Belső Mező blog | Mantra és Hangfürdő est | Kovalik Orsolya

Őseink ereje

Pár hete volt egy nagyon különleges élményem. A fiammal elhatároztuk, hogy körbe tekerjük a tatai tavat, bringával.

ELOLVASOM
Belső Mező blog | Belső elköteleződésed fénye

Belső elköteleződésed fénye

Mostanában sokat beszélgetek a hozzám járókkal a bezártság érzéséről, a pánikról és a kilátástalanságról, vagyis a mostani vírus okozta élethelyzet nehéz megéléséről.

ELOLVASOM